balázs tanya

Helka Háza

Ez a ház Káptalantótiban található, ami a Balaton-Felvidék egy csendes, nyugodt kis települése. Újabban a Liliomkert piac kapcsán hallani többet róla. Közvetlenül a Tóti, Gulács tanúhegyek tövében; a Csobánc és a Badacsony közelében, a Balatontól 5 km-re, a Káli-medencétől karnyújtásnyira, az Országos Kék-túra nyomvonalán fekszik.
A kb. 150 éves parasztház igényesen lett felújítva, valamint a régi melléképületekkel megtoldva (istálló, kamra-pince). Jelenleg alul 3 hálószoba, konyha és spejz, fürdőszoba wc-vel, fent (külső lépcsővel megközelíthetően) szintén egy háló, wc-vel. Az alsó szinten a helységek egybenyílóak, folyosó nélkül, ami regényessé és izgalmassá teszi a belső teret.
A bútorzat korhűen és igényesen lett összeválogatva, kiegészítve néhány nélkülözhetetlen mai kellékkel. A kert nagy, ligetes, intim terekkel, tűzrakóval, fedett pergolával, lehetőséget kínál a felhőtlen kikapcsolódásra (továbbá sátorozásra is kitűnően alkalmas).
Ajánljuk 2-12 főig baráti társaságoknak, családoknak, akik a városi, munkahelyi nyűzsgésből és taposómalomból kilépve egy olyan nyugodt környezetbe vágynak, ahonnan kiindulva kényelmesen bejárhatják az egész Balaton-Felvidéket, és kipihenhetik magukat.
Árak:
Jún.15-aug. 20-ig 7500Ft./fő/éj, min. 22000Ft./éj.
Az év többi részében: 7000Ft./fő/éj, min. 22000Ft./éj.
*az árak irányadóak, és személyes megbeszélés alapján változhatnak(pl. gyermekkedvezmény).
*az idegenforgalmi adót az árak tartalmazzák, akárcsak a víz, villany, gáz, ágynemű használatot. Fűtés: 3000Ft./éj
Végtakarítási költség: 15000Ft.
Háziállat előzetes egyeztetéssel, minimális térités ellenében.
<\p>
*ping-pong, csocsó, kerti zuhany, Wi-fi